Фото: Како нашите читатели ги оценија судиите кои ќе судат на вечерашниот натпревар помеѓу Македонија и Србија?

На спроведената анкета на порталот Пулс24 за вечерашниот натпревар на нашата кошаркарска репрезентација и на прашањето што очекуваат од вечерашното судење на судиите, многумина ги оценија судиите со негативен коментар и негативна оценка. Некои дадоа оценка -3, некои 5, за вечерашните судии, а некои само ги искритикуваа претходните судии од претходните натпревари. 
Од спроведената анкета се прогнозира дека можно е и вечерва некој судија да пресече и да суди на штета на Македонија, како што тоа го направија судиите на претходните натпревари со Црна Гора и Литванија. 
Сепак, македнските кошаркари и вечерва очекуваме да дадат се од себе и да имаат неверојатна игра, се со цел да победиме и да можеме да продолжиме понатаму. 
На Македонија и македонскиот народ им треба реприза од Европското пренство во кошарка од пред 2 години, дури и потајно се надеваме на повеќе, па да продолжиме да ги поддржуваме нашите кошаркари со цело срце до самиот крај. Некои дадоа оценка -3, некои 5, за вечерашните судии, а некои само ги искритикуваа претходните судии од претходните натпревари. 
Од сп

Пронајдете не на следниве мрежи: