Фото: Како навистина изгледаме на плажа?

Дали ви се случило да видите убава девојка или убаво момче, кој/а ви се допаднал/а на прв поглед и да сакате да ја воодушевите? Секако дека да… Оваа фотографија вистински ја покажува реалноста. Сите се обидуваме да се претставиме во најдобро светло…. но, дали всушност тоа сме ние?
Секако, фотографијата има за цел да ве насмее. Погледнете како изгледаат момчето и девојката пред да се разминат меѓусебно, а како откако ќе се разминат.
Се прашуваме што се случува, ако некој од нив реши да се сврти повторно?
Дали ви се случило да видите убава девојка или убаво момче, кој/а ви се допаднал/а на прв поглед и да сакате да ја воо

Пронајдете не на следниве мрежи: