Фото: Како некогаш изгледаше Амди Бајрам!

Loading...

Како изгледаше некогаш уникатниот Амди Бајрам?
Во денешнава галерија ве навраќаме неколку години подоцна.
Според наш единствениот А

loading...
Loading...