Фото: Како Николина Пишек си го поминува 1-ви мај

Loading...

Заводливата Хрватица Николина Пишек знае да ужива во секој момент, па така и за Меѓународниот ден на трудот реши да излезе и да си помине одлично во нејзин стил.
Со огромна чаша ладен коктел и овошје, таа ужива во сончевото време кое го зафати и главниот град на Хрватска. Таа е прекрасна во облеката која ја одбрала за денес и како и секогаш е уникатна и оргинална. 
Заводливата Хрватица Николина Пишек знае да ужива во секој момент, па така и за Меѓународниот ден на трудот реши да из

loading...
Loading...