Фото: Како одговори Кико на коментарите за него и неговата рингла?

Loading...

Сексуалниот живот на Кико во комбинација со вклучената рингла на кец станаа вистински хит на социјалните мрежи за кратко време. По интервјуто дадено за 24 Ексклузив Кико и неговата рингла која секогаш е вклучена на кец станаа вистински хит за кратко време. 
Повеќето упатуваа шеги на негова сметка, а на социјалните мрежи Фејсбук и Твитер се проширија илјадници статуси на негова сметка. Имаше и доста негативни коментари, но тоа секогаш е присутно, во зависност од вкусот на човекот. 
Кико најверојатно ја следи секоја зафрканција на негова сметка, па еве како тој одговори на сите коментари за него и неговата рингла. По интервјуто дадено за 24 Ексклузив Кико и неговата рингла која секогаш е вклучена на кец станаа вистински хит за кратко време. 
Пове

loading...
Loading...