Фото: Како оваа русокоса ги остави советниците со отворена уста

Советниците од Шибеник се целосно збунети и неможат да се сконцентрираат на работата. Причината за тоа е сосема разбирлива.Советниците од Шибеник се целосно збунети и неможат да се сконцентрираат на работата. Причината за тоа е сосема разбирлива.
Најубавата спортистка влезе во редовите на советот. Се вика Антонија Мишура и е советник од владејачката коалиција.
Колегите не можат да го тргнат погледот од неа, а ниту новинарите не остануваат рамнодушни.
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКСоветниците од Шибеник се целосно збунети и неможат да се сконцентрираат на работата. Причината за тоа е сосема разбир

Пронајдете не на следниве мрежи: