Фото: Како Пандев се загреваше пред настапот на Северина во Струмица

Македонскиот фудбалер Горан Пандев вчера беше на Strumica Open Festival каде што се подготвуваше за настапот на Северина. 
Тој дошол с

Пронајдете не на следниве мрежи: