Фото: Како Путин реагира на голи женски гради

Гола девојка се обиде да се пробие до Путин- тој беше изненаден од настанот но на фотографите се гледа дека се забавува.
Тој повтроно докажа дека може да се снајде во секоја ситуација.  Погледнете ја неговата реакција кога голата девојка со вулгарни зборови испишани на нејзините гради, се обиде да пристигне до него, но обезбедувањето ја спречи.

Па неговата реакција не беше ни страв ни бес  туку едноставо класична реакција на „мачо“ мен“  со скриена насмевка.
 Гола девојка се обиде да се пробие до Путин- тој беше изненаден од настанот но на фотографите се гледа дека се забавув

Пронајдете не на следниве мрежи: