Фото: Како се игра билијард во Африка

Доколку сте љубители на билијардот, ова сигурно ќе ве интересира. Правилата на игра кога станува збор за билијард во мала мера се разликуваат во светот.
Но, од фотографијата може да се види дека некаде се користат топки, а некаде овошје и зеленчук како замена на топките. Згора на се и ваква маса за билијард веруваме дека досега не сте виделе.
Како и да е мора да ги пофалиме за креативната идеа. Се надеваме дека ќе ви се допаднат. Може да се обидете  и вие да играте на ваква маса за билијард. Но препорачуваме да не ги бирате овие момчиња за противници, затоа што сигурно ќе бидете поразени.
Доколку сте љубители на билијардот, ова сигурно ќе ве интересира. Правилата на игра кога станува збор за билијард во м

Пронајдете не на следниве мрежи: