Фото: Како се менуваше плоштадот во Скопје низ годините?

Loading...

Во денешната галерија ќе ви претставиме како изгледаше плоштадот во Скопје низ годините.
Помладите генерации веројатно ќе се изненадат од н

loading...
Loading...