Фото: Како седењето на веце шолјата да ви биде забавно

Loading...

На листата се најдоа социјалните мрежи „Instagram“, „Pinterest“, „Tinder“, игрите „QuizUp“ и „Words With Friends“, но и „Airpnp“ кој ќе ви го олесни пронаоѓањето на тоалетот во непознати градови. Повеќето луѓе не се одвоени од нивните паметни телефони, никогаш, па дури и во бањата. Ако спаѓате во оние кои и во тоалетот не ги напуштат своите телефони, еве апликација која ќе ви овозможи времето да ви помине побрзо и поинтересно.
На листата се најдоа социјалните мрежи „Instagram“, „Pinterest“, „Tinder“, игрите „QuizUp“ и „Words With Friends“, но и „Airpnp“ кој ќе ви го олесни пронаоѓањето на тоалетот во непознати градови.

Instagram

Оваа апликација со малку труд нуди огромни можности. Додека трае паузата во тоалетот, можете да напишете еден куп коментари или да оставите голем број на „лајкови“.
Tinder

 
Оваа апликација за запознавање, изминатата година стана многу популарна. Луѓето бараат љубов, верувале или не и додека седат на тоалет шолјата. Кој знае, можеби некои ќе ги запознаваат своите сродни души на овој начин.

Words With Friends

Ако сакате крстозбор, ова е совршеното решение за вас. Оваа апликација ќе ви овозможи да ја играте оваа популарна игра со пријателите преку интернет, кои, за среќа, нема да знаат каде се наоѓате во моментот.
Airpnp

Ова баш и не е класична апликација, туку станува збор за веб-сајт кој се уште е во фаза на тестирање. Airpnp го олеснува пронаоѓањето на тоалетите во големите градови, а ако сакате можете да го ставите и својот тоалет на мапата, со цел да заработите некој денар.

Pinterest

Прегледна, јасна и едноставна. Pinterest апликацијата ќе ви овозможи да го завртите вниманието кон нешто интересно, додека прегледувате еден куп слики, кои другите корисници ги објавиле.
QuizUp

 
Слично како и соWords With Friends и тука можете да се натпреварувате со своите пријатели за време на вашиот „свет“ момент. QuizUp нуди предизвици во различни категории. Значи следниот пат кога ќе одите во тоалет инсталирајте ја оваа апликација и тргнете во битка за првото место.
 Повеќето луѓе не се одвоени од нивните паметни телефони, никогаш, па дури и во бањата. Ако спаѓате во оние кои и во тоалетот не ги напуштат своите

loading...
Loading...