Фото: Како скопјанка зема картичка за паркингот во Рамстор

Вака една скопјанка зема картичка во трговскиот центар Рамстор.Вака една скопјанка зема картичка во трговскиот центар Рамстор.
Го паркира автомобилот два метри од рампата, ја отвара вратата, излегува и низ отворениот прозор ја зема картичката.
Зошто излезе од автомобилот воопшто?

 

Погледнете каде еден скопјанец го паркираше своето Порше
Фото: ЗаСеВака една скопјанка зема картичка во трговскиот центар Рамстор.
Го паркира автомобилот два метри од рампата, ја отвара

Пронајдете не на следниве мрежи: