Фото: КАКО?? – Слабо со правописот!

Оваа фотографија е вистински доказ за тоа како некој може да направи неверојатен правописен масакр.Кој и да е – слабо владее со правописот!
Оваа фотографија е вистински доказ за тоа како некој може да направи неверојатен правописен масакр.
„Не парќир прет дуќан“ – овој натпис е веројатно напишан во некој нов кирилично-латиничен фонт, кој се уште не ни е познат.
Кој и да е – слабо владее со правописот!
На следниот ЛИНК погледнете го овој хит натпис, на пазар во Неготино!Кој и да е – слабо владее со правописот!
Оваа фотографија е вистински доказ за тоа како некој може да направи неверојатен правописен масакр

Пронајдете не на следниве мрежи: