Фото: Како Србите се радуваа на поразот на нашите кошаркари

Loading...

Откако вчера Македонија загуби од Литванија, на социјалната мрежа Фејсбук се појавија коментари од Срби кои се гледа дека од срце се радуваат на нашиот пораз и ги поддржуваат Литванците. Коментарите се навистина навредувачки за секој Македонец. 
Србите со неочекувани критики и навреди покажаа дека Македонија и не така им е омилена репрезентација на ова Европско првенство во кошарка. 
Да видиме што би коментирале доколку вечерва нашите кошаркари ги поразат Србите на терен…Коментарите се навистина навредувачки за секој Македонец. 
Србите со неочекувани критики и навреди покажаа дека Македонија и не така и

loading...
Loading...