Фото: Како Сулејман, Хатиџе, Шехерезад и Ферхунде протестираат на плоштадот во Истанбул

Loading...

Протестите во Истанбул и низ цела Турција заземаат се поголем замав и се повеќе луѓе излегуваат на улиците и плоштадит

loading...
Loading...