Фото: Како ви се допаѓаат првите „Зимски убавици на Македонија за 2014“?

Loading...

Изминатиот викенд започна изборот за Зимска убавица на Македонија 2014. Финалистките се претставија во клубот „Пјур“ во Велес и во диск

loading...
Loading...