Фото: КАКО ВОЕНА ЗОНА -Погледнете како „градот на духовите“ изгледаше денес!

Водата полека се повлекува и зад себе остава пустош. Луѓето пробуваат да го спасат она што може да се спаси. Иако водата уште не се повлече од цент

Пронајдете не на следниве мрежи: