Фото: Како живеат Американците од јужниот дел на Америка?

Дали сте се запрашале како луѓето од јужниот дел на Америка го поминуваат пеколното лето?
Еден американски фотограф на доста креативен начи

Пронајдете не на следниве мрежи: