Фото: Каков коментар му остави еден Србин, на Даниел Кајмакоски?

Loading...

Даниел ја освои публиката и во Србија.Даниел Кајмакоски постојано ги воодушевува своите фанови со секој негов следен настап.
Покрај фановите во Македонија тој има и свои фанови во Србија кои постојано му пишуваат позитивни коментари на неговата Фејсбук фан страна.
Еве како еден од нив му ја дава сета поддршка на нашиот Даниел.
На следната страна погледнете што напиша фан на Даниел од Србија:

Даниел Кајмакоски постојано ги воодушевува своите фанови со секој негов следен настап.
Покрај фановите во Македонија тој има и свои фанови

loading...
Loading...