Фото: Каков ноќен живот понуди вчера Скопје?

Loading...

Ноќниот живот во Скопје полека заживува откако скопјани полека се враќаат од одмори и се подготвуваат своите работни обврски, а студентите се подготвуваат за месец септември кога почнуваат предавањата на факултетите. Вчера во Скопје на неколку места имаше интересни забави каде што скопјани можеа да се опуштат со добрата музика и чашката алкохол, како и да уживаат во доброто друштво. 
За атмосферата во летниот клуб Хавана и што се случуваше таму погледнете на следниот линк. 
За случувањата во Check in кафе погледнете на следниот линк. 
Летната сезона на скопскиот клуб Колосеум продолжи од вчера, а што се случуваше таму погледнете на следниот линк. 
Парк кафе исто така понуди одлична забава, а скопјани се опуштија и се препуштија на ритамот на добрата музика. Вчера во Скопје на неколку места имаше интересни забави каде што скопјани можеа да се опуштат со добрата музика и чашката алкохол, како и да уживаа

loading...
Loading...