Фото: Каква порака испрати Ивона Талевска со нејзината маичка во вестите?!

Водителката на вестите на Сител телевизија, Ивона Талевска во вчерашните  вести се појави со маичка на која пишува THANK YEU…Водителката на вестите на Сител телевизија, Ивона Талевска во вчерашните  вести се појави со маичка на која пишува THANK YEU, како порака за новото вето од Европската Унија.
За да биде појасно Талевска закачи фотографија и на својот ФБ профил:

Водителката на вестите на Сител телевизија, Ивона Талевска во вчерашните  вести се појави со маичка на која пишув

Пронајдете не на следниве мрежи: