Фото: Какви автомобили возат фудбалерите!

Loading...

Општо е познато дека фудбалерите се многу платени, па не е ни чудно што имаат неверојатен возен парк! Притоа фудбалерите од Премиер лигата се и едн

loading...
Loading...