Фото: Какви пораки и оставаат на автомобилот на Сораја?!

Loading...

Никој не сака казни од било каков вид, а најчести се оние од Паркинг сервисите. Така и Сораја Вучелиќ беше изненадена кога на својот автомобил затекна казна за паркирање, но сепак нешто во цела таа приказна ја воодушеви.

– „Хаххаха од една страна казна, а од друга љубовна порака, што попрво да прочитам“ – прашува старлетата.

 
– „Ти мене баш ми се допаѓаш“ – пишувало во  пораката.
На следниот ЛИНК погледнете како Сораја од старлета со бујни облини се преполови!Така и Сораја Вучелиќ беше изненадена кога на својот автомобил затекна казна за паркирање, но сепак нешто во цела таа приказна ја воодушеви.

loading...
Loading...