Фото: Какво изненадување му приредија на Даниел неговите сонциња?

Loading...

Како и секогаш тие му се најголемата подршка на нашиот Даниел Кајмакоски. Од за ден го следат а воедно и му приредуваат изненадувања.Навистина неверојатно е што направиле тие за него…
Погледнете, прекрасно е…

Навистина неверојатно е што направиле тие за него…
Погледнете, прекрасно е…

loading...
Loading...