Фото: Карлеуша малку претерала со фотошопот!

Loading...

Јелена Карлеуша секојдневно споделува фотографии на социјалните мрежи…Најновата фотографија која се појавила на социјалната мрежа Инстанграм едноставно предизвикува да заклучиме дека овој пат ептен претерала со обработка на фотографијата, поради тоа што на истата е речиси непрепознатлива.

Се ќе поминеше без коментари доколку очите не и изгледаа сосема поразлични,  дури не се ниту складни во однос на главата, фотошопираната Карлеуша изгледа како барбика.
Најновата фотографија која се појавила на социјалната мрежа Инстанграм едноставно предизвикува да заклучиме дека овој пат ептен претерала со обрабо

loading...
Loading...