Фото: Карлеуша се воодушеви кога се виде во минијатурна верзија НА НОКТ ОД СВОЈА ОБОЖАВАТЕЛКА

Loading...

Една обожавателка на Јелена Карлеуша ликот на пејачката го нацртала на својот нокт. Пејачката секако ја објави фотографијата на социјалните мрежи, и во описот напиша: Што се нема да измислат.
Една обожавателка на Јелена Карлеуша ликот на пејачката го нацртала на својот нокт. Пејачката секако ја објави фотографијата на социјалните мрежи, и во описот напиша:
„НЕВЕРОЈАТНО! Мојот најмал портрет! Сакам и јас. Браво за моите талентирани фанови!“
Талент или кич, пресудете сами.

NEVEROVATNO! Moj najmanji portret! Želim i jaaaa! Bravo za moje talentovane fanove! pic.twitter.com/mcJmQYq9ei
— Jelena Karleusa (@karleusastar) September 24, 2014

Пејачката едвај дочека да се пофали на Твитер со својот како што вели, најмал портрет. Што се нема да измислат.
Една обожавателка на Јелена Карлеуша ликот на пејачката го нацртала на својот нокт. Пејачката секако ја

loading...
Loading...