Фото: Карлеуша за Денот на вљубените доби торта, а на неа…

Loading...

Карлеуша не можеше да издржи а да не ја „твитне“ фотографијата од тортата која ја доби за Денот на вљубените.Карлеуша не можеше да издржи а да не ја „твитне“ фотографијата од тортата која ја доби за Денот на вљубените.
Очигледно е дека фановите на Карлеуша непрестанато ја осипуваат со внимание, а таа има потреба да го подели тоа со сите.
Погледнете ја тортата која ја доби за Денот на вљубените, на која се испишани стиховите од песната „Крими рад“

Карлеуша не можеше да издржи а да не ја „твитне“ фотографијата од тортата која ја доби за Денот на вљубените.
Очигледно е дека

loading...
Loading...