Фото: Карло Бос на насловните страници во Албанија и Косово

Loading...

Популарноста на Карло Бос стигна дури до Албанија и Косово…Насловната страна на албанското списание „Bluetoot“ кое веќе денес е во продажба, ја краси македонскиот порно актер Карло Бос. 
Популарноста на Карло Бос стигна дури до Албанија и Косово, а тоа може да го потврди и оваа насловна страна на албанското списание, каде ударната вест се однесува токму на него.
Погледнете:

Насловната страна на албанското списание „Bluetoot“ кое веќе денес е во продажба, ја краси македонскиот порно актер Карло Бос. 

loading...
Loading...