Фото: Карло Бос со работна понуда за Кико

Loading...

За фамозното кратко интервју на македонскиот Идол Кико дознаа и познатите во Македонија. Така некои од нив решија да му понудат солидна работа. Кико и неговата рингла и понатаму се мета на најразлични коментари. 
Овој пат македонскиот порно актер Карло Бос на својот официјален Фејсбук профил напиша интересен статус наменет за Кико. 
Карло Бос со понуда за работа наменета за Кико. Тој сака да го земе како свој заменик во Италија. 
Можеби и таму порно филмовите се снимаат на рингли вклучени на кец, по желбата на Кико. Дали Кико ќе ја прифати понудата на Карло Бос останува да видиме. Кико и неговата рингла и понатаму се мета на најразлични коментари. 
Овој пат македонскиот порно актер Карло Бос на својот официјален

loading...
Loading...