ФОТО: Катарското крајбрежје од 2005 до 2013!!!

Погледнете на сликата како напредува Катар.Е ова е брза изградба… простете, пребрза изградба !
Е ова е брза изградба… простете, пребрза изградба !

Пронајдете не на следниве мрежи: