Фото: Ќе го препознаете ли овој македонски водител?

Македонските познати личности се заразија со светскиот тренд на објавување на фотографии од детството, меѓу нив се најде и…Со оваа фотографија тој им ја честиташе новата 1988 година на сите роднини и пријатели. Денес, телевизискиот и радио водител е еден од најспремните. медиумски фаци во Македонија и Србија и тоа не зборуваме само за изгледот.

Погледете ја неговата фотографија на која го покажува своето разголено и мускулесто тело, на ТЗМ.МКСо оваа фотографија тој им ја честиташе новата 1988 година на сите роднини и пријатели. Денес, телевизискиот и радио в

Пронајдете не на следниве мрежи: