Фото: Ќе го препознате ли момчево на фотографијава?

Дали и вие бевте редовни гледачи на серијата Млади Бунтовници? Доколку вашиот одговор е „ДА“ тогаш нема да имате проблем да го препознаете момчето кое е на фотографијата.
Можеби од тогаш помина многу време и многумина од вас веќе ги заборавиле главните ѕвезди од таа серија, па затоа денес ве потсетуваме на една од нив. Станува збор за популарниот Пабло. За потсетување Пабло и беше момче на „лудата“ Марица.
На интернет наидовме на фотографија од него. Притоа,  на оваа фотографија имате можност да видите како изгледал кога бил дете.

 Дали и вие бевте редовни гледачи на серијата Млади Бунтовници? Доколку вашиот одговор е „ДА“ тогаш нема да

Пронајдете не на следниве мрежи: