Фото: Ќе паднеле додека имале секс во автомобил на кров на зграда

Една заљубена двојка во Кина, водејќи љубов за малку ќе паднеа од 18 метри висока зграда.
Препуштени на страстите, партнерите го паркирале автомобилот на покривот на зградата.
Возилото го оставиле да работи со цел да имаат клима. Опиени од страстите двајцата партнери при момент на невнимание нивното возило се придвижило наназад и за среќа запрело, но висело над 18 метарска бездна.
Двојката ја спасиле случајните минувачи  кои го слушнале врескањето на 43-годишната девојка.
Една заљубена двојка во Кина, водејќи љубов за малку ќе паднеа од 18 метри висока зграда.

Пронајдете не на следниве мрежи: