Фото: Ќерката на Цеца повторно се распеа

Loading...

Анастасија Ражњатовиќ повторно го зема микрофонот во своите раце. Овој пат не станува збор за пеење во опуштена домашна атмосфера туку таа овој пат реши да се расположи во еден ноќен клуб заедно со своите пријатели.
Според фотографиите едно е сигурно младата девојка ја наследила убавината од својата мајка, а за гласот според нас е сеуште рано да се коментира.
Можете и сами да погледнете дали оваа девојка има талент, па на следникот ЛИНК може да го погледнете видеото во кое таа пее.

На следниот ЛИНК може да се потсетите како оваа девојка застана во одбрана на својата мајка и ги нападна сите оние кои ја напаѓаат нејзината мајка на социјалните мрежи.

Но, имаше моменти кога оваа девојка навистина беше невнимателна, за тоа може да се потсетите ТУКА.
Задолжително погледнете ги фотографиите.

Анастасија Ражњатовиќ повторно го зема микрофонот во своите раце. Овој пат не станува збор за пеење во опуштена домашн

loading...
Loading...