Фото: Ќерката на Деми Мур ги изненади сите!

Loading...

Дали ја знаете ќерката на Деми Мур и како таа изгледа денес?Очигледно е дека не се појавува често во јавноста, но кога ќе се појави таа едноставно ги изненадува сите. 
Ќерката на холивудската ѕвезда Деми Мур се појави на „Bel Air“ филмскито фестивал и едностано ги остави сите со подотворена уста. 
Што ќе кажете на нејзиниот изглед и пред се на нејзиното деколте?

 Очигледно е дека не се појавува често во јавноста, но кога ќе се појави таа едноставно ги изненадува сите. 
Ќерката на холивудската ѕв

loading...
Loading...