Фото: Ким Кардашијан ја нападна слон

Loading...

Таа без сомнеж е кралица на „селфи“ фотографиите, но ова нејзино „селфи“ сите ги насмеа.Додека биле на одмор во Тајланд, семејството Кардашијан решило од малку поблиску да се запознае со дивиот свет на земјата.

 
Ким сакала да направи едно „селфи“ со слонот, но та изгледа нему не му се допаднало, па решил нежно да ја оттргне Ким од себе.
Ким побегнала од слонот врескајќи, што многу ја насмеало нејзината мајка Џенер, која подобро се снашла со слонот од ќерка си.
Додека биле на одмор во Тајланд, семејството Кардашијан решило од малку поблиску да се запознае со дивиот свет на земјата.

 

loading...
Loading...