Фото: КИМ СЕ ПОСРАМОТИ – Овој фустан не можеше да го издржи „големиот притисок“

Loading...

Фустанот почна да и пука по рабовите, а таа набрзо потоа се пофали со фотографии на кои е како од мајка родена.
Ким Кардашијан престојуваше

loading...
Loading...