Фото: Кога дедо ти ке си направи профил на Фејсбук…

Кога дедо ти ќе си направи Фејсбук на стари години…Не е за секого Фејсбук… :)Не е за секого Фејсбук… 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: