Фото: Кога кандидатите на X-Фактор ќе „одлепат“!

Loading...

Кога кандидатите на X-Фактор ќе „одлепат“!Од напорните проби кои постојано ги имаат натпреварувачите на X-Фактор нормално е дека ќе „побудалат“.
Тие направија една интересна фотка на која ние случајно налетавме.
Погледнете ја најлудата фотографија на натпреварувачите од Х-Фактор на следната страна:

Што ќе кажете, кој ја има најлудата фаца?
Што е случуваше на последната епизода во живо со Илма Карахмет прочитајте на следнит ЛИНКОд напорните проби кои постојано ги имаат натпреварувачите на X-Фактор нормално е дека ќе „побудалат“.
Тие направија една интер

loading...
Loading...