Фото: Кога мајката сака да дознае дали нејзиниот син има женска се случува ова…

Loading...

Што прави мајката кога сака да дознае дали нејзиниот син има женска?Што прави мајката кога сака да дознае дали нејзиниот син има женска? Упаѓа во неговиот Фејсбук и пишува статус со прашање што ја интересира неа. Погледнете што прашала…Што прави мајката кога сака да дознае дали нејзиниот син има женска? Упаѓа во неговиот Фејсбук и пишува статус со прашање што ја интересира неа. По

loading...
Loading...