Фото: Кога министерот Ставрески ќе заигра

Навикнати сме да ги гледаме на ТВ екраните во стандардното работно издание.Неодамна имавме можност да погледнете ФОТОГРАФИЈА од премиерот Никола Груевски кој се опушти на свадба.
Денес имаме можност да го погледнете министерот за финансии Зоран Ставрески во едно поинакво издание. 
Имено, на фотографијата која следни може да го погледнете Ставрески како игра традиционално македонски оро.

Неодамна имавме можност да погледнете Ф

Пронајдете не на следниве мрежи: