Фото: Кога скопјанките вака ќе ролаат на кеј ?

Loading...

Општо познато е дека на патека покрај реката Вардар во летните денови многу често можеме да забележиме атрактивни девојки. Но, во Мајами тоа е секо

loading...
Loading...