Фото: Кои познати ѕвезди се возат со јавен превоз?

Loading...

Не секои јавни личности сакаат да се возат со своите бесни автомобили и лимузини. Фотографијата која се најде на Инстаграм ги изненади многумина, откако некои од светски познатите ѕвезди се најдоа во метрото во Лондон. 
Музичарите со метрото се возеа до славната О2 Арена каде што еден од нив имаше концерт. 
Погледнете за кои јавни личности станува збор. 

Фотографијата која се најде на Инстаграм ги изненади многумина, откако некои од светски познатите ѕвезди се најдоа во метрото во Лондон. 

loading...
Loading...