Фото: Кои се 10-те девојки на Владо Јаневски во истоимениот хит?

Црнки, плави, бордо кафеави …
Во големиот хит на Владо Јаневски од 90-тите, 10 девојки, тој посакува да биде паша и да има 10 девојки, па

Пронајдете не на следниве мрежи: