Фото: Кои се овие македонски дечиња?

Loading...

Дали од прва би ги погодиле овие македонски дечиња?Тие денес се возрасни жени со семејства, а македонската јавност ги памети по одличните вокални способности.
Покрај тоа многумина знаат дека тие носат од половина од членовите на своевременоо мегапопуларниот македонски бенд „Мањифико“.

Верувале или не овие дечиња се сестрите Лидија и Тања Кочовски.
Тие го имаа и неверојатниот хит со Игор Џамбазов „Љубов запеј ни“.
Уживајте и вратете се назад во 90-тите заедно со Лидија и Тажа Кочовски.
Тие денес се возрасни жени со семејства, а македонската јавност ги памети по одличните вокални способности.
Покрај тоа многумина знаат дека

loading...
Loading...