Фото: Кои се поубави Скопјанки или Битолчанки?

Скопјанки или Битолчанки- кои се поубави?
Денес издвоивме по три претставнички. Имено, претставничките се јавни линости кои ви се добро поз

Пронајдете не на следниве мрежи: