Фото: Кој би глумел дека се дави, само за да го спасат овие „воздушни перничиња“?

Loading...

Кој би глумел дека се дави?Одеднаш да не посаквте да се најдете таму?
Оваа убавица е спасувач која постојано е на брегот крај морето.
Има ли доброволец кој би глумел дека се дави само за да го спасат овие „воздушни перничиња“?
Погледнете на следната страна:

Има ли доброволци?Одеднаш да не посаквте да се најдете таму?
Оваа убавица е спасувач која постојано е на брегот крај морето.
Има ли доброволец кој би

loading...
Loading...