ФОТО: Кој би можел да одбие вакво СИМПАТИЧНО запросување?

Loading...

Навистина досега можевме да сретнеме голем број креативни запросувања, но ова кое ќе ви го прикажеме е едноставно неодоливо. Кој би можел да каже „не“?Ана Марија прифати да стане стрина на ова прекрасно детенце. Креативниот Македонец ја побарал девојка му преку синот на неговиот брат.
На блузата на детенцето пишувало „Чичко ми вика дека си многу убава и фина, затоа те прашувам сакаш ли да ми бидеш стрина?“
Девојката секако прифатила, а веруваме и дека никој не би можел да одбие вакво симпатично запросување.
Фото: Bride.mkАна Марија прифати да стане стрина на ова прекрасно детенце. Креативниот Македонец ја побарал девојка му преку синот на неговиот брат.
На б

loading...
Loading...