Фото: Кој би рекол дека има пет деца?

Никол Марфи  ги воодушеви сите кога се прошета на плажа.
Дали некој би рекол дека има родено пет деца? Судејќи според нејзиното совршено тело никој не би рекол дека има пет деца
Никол има 45 години, но очигледно годините ништо не и можат. Па јасно е зошто постојано е наградувана со бројни комплименти.
Никол е познат модел и фитнес фанатик, а ја запознавме како поранешна сопруга на Еди Марфи.
Погледнете!
Никол Марфи  ги воодушеви сите кога се прошета на плажа.
Дали некој би рекол

Пронајдете не на следниве мрежи: