ФОТО: Кој би рекол дека неодамна се породила?

Loading...

Манекенката и сопругата на водителот Огњен Амиџиќ, Данијела Амиџиќ, навистина може да се пофали со својот изглед по породувањето.Таа во ноември го донесе на свет малечкиот Матеј, а грижата за него ја поделила заедно со својот сопруг.
Со оглед на нејзината витка става, Данијела не морала долго да се труди за да ја регулира тежината по породувањето, што докажува и приложената фотографија.
Навистина изгледа фантастично.Таа во ноември го донесе на свет малечкиот Матеј, а грижата за него ја поделила заедно со својот сопруг.
Со оглед на нејзината витка става,

loading...
Loading...